"HIRE WHO YOU WANT"

 
image.jpg

"HIRE WHO YOU WANT" WMF-ESPRESSO!

 

Endelig kan vi vise dere nyheten vår som vil endre på mye i vår bransje.

image.jpg

Verdens mest avanserte espressomaskin lanseres i dag! WMF-Espresso er verdens første "automatiske" manuelle espressomaskin i sitt slag.

I halvannet år har flere europeiske, anerkjente baristaer vært med på å utvikle denne maskinen.

image.jpg

Et velkjent problem for alle som har manuelle espressomaskiner(eller ønsker seg en) er at man må holde ALLE ansatte oppdatert og skolert for å kunne servere perfekte drikker HVER GANG fra manuelle maskiner. Helgehjelpen er kanskje ikke like drillet som de som jobber hverdager osv?

image.jpg

WMF-Espresso har integrerte bønnebeholdere som er ventilerte. Det kvernes rett i de isolerte filterholderne, før tampingen starter. Alt reguleres fra gang til gang med matematiske algoritmer slik at hver drikk er akkurat slik du har bestemt for ditt konsept. Dvs at kverner, malingsgrad og mengde vann justeres automatisk hver gang.

image.jpg

Melkesteamingen foregår i mugge, men med autosteam slik at du fortsatt kan beholde lyden og "teateret" rundt det å lage kaffe på manuelle maskiner.

Det eneste du må gjøre manuelt er å dunke ut espressopucken av filterholderen i etterkant.

Vi gleder oss til å vise deg dette live, og ber alle interesserte å kontakte oss på salg@primulator.no for presentasjon og test.

Se mer her: http://www.wmf-espresso.de/index_en.php

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
 
Primulator ASComment