FAEMA E61 - HELT PÅ TOPP I OVER 50 ÅR!

 

FAEMA E61

Det er 1961 og Faema er i ferd med å skrive historie. Espressomaskinen E61 ser dagens lys. Med sine innovative tekniske løsninger, og sitt lekre design fosser den inn som ett IKON for fremtiden.

 

HVORFOR ER E61 SÅ SPESIELL?

E61 er den første espressomaskinen som benytter pumpe til å gi vannet det ideelle 9 bar trykket og holde det konstant gjennom hele ekstraheringsprosessen. I tillegg til det spesielle «pre-infusion»-systemet som sikrer at alle smaker ble optimalisert og korrekt ekstrahert.

 

FAEMA E61 I 2015?

Fortsatt er E61 enhver barista’s våte drøm. I år fyller Faema 70 år og har laget en «E61 limited edition» som kun produseres i 2015, med de tradisjonelle spakene(lever) og karakteristiske steamarmene. Primulator er stolte av å være eneleverandør for Faema, verdens mest solgte espressomaskinmerke.

ØNSKER DU MER INFO?

Kontakt oss på salg@primulator.no

PS. Den første maskinen ankommer Norge i midten av Juli.