Primulator AS arrangerer minimesse

 
Saken er fra Horecanytt http://horecanytt.no/primulator-arrangerer-minimesse 

Primulator AS arrangerer også i år sin spesielle inspirasjonsmesse for innkjøpere, kategorisjefer, konseptansvarlige og egne drivere.

– Vi gjentar suksessen fra i fjor. Konseptet er enkelt, vi inviterer alle store matleverandører til å stå hos oss på stand. Helt gratis, opplyser salgssjef Lasse Olsen hos Primulator AS. Årets minimesse arrangeres onsdag 13. april.

– Gode tilbakemeldinger i fjor

Tilbakemeldingene fra sist messe var meget positive, både fra leverandører og besøkende innkjøpere. Her fikk man se hele spekteret av mat, fra alle leverandører på ett brett.

Her får matleverandørene en unik mulighet til å treffe beslutningstagere fra alle de store kjedene innenfor hotell, restaurant, KBS m.m. Kanskje en av kjedene finner akkurat sin neste storselger hos Primulator denne dagen? sier Olsen.

Nyheter

Det er intimt, inspirerende og ikke minst nyttig for begge parter. I tillegg til mat som produseres i Merrychef highspeedovner vil det også presenteres nyheter innenfor softis, gelato, espressomaskiner og helautomatiske kaffemaskiner.

Det hele skjer hos Primulator i Johan Scharffenbergsvei 95 i Oslo. Messen pågår fra 11 til 15.

Gi oss gjerne beskjed på forhånd om dere kommer på salg@primulator.no

Velkommen skal dere være!

 
Primulator ASComment