Merrychef highspeedovner - Pressgrillen er død - Simmons Bakers

 

I 170 år, har “Simmons Bakers” i Hertfordshire eksistert som stolt leverandør av bakeritjenester. med 35 bakerier I England og med 400 ansatte er hovedgesjeften å tilby ferske bakervarer og ferdigsmurte sandwich til kundene.

 
Merrychef Simmons Bakery case study final5.jpg
 

For fire år siden engasjerte de Sam Axworthy, som “utviklingskokk” for å ta frem nye ideer for å utvide bakerienes tilbud. Han forklarer: 

“Simmons Bakers er et unikt og moderne bakeri. Vi prøver å levere noe anderledes og sammenlikner oss ikke nødvendigvis med andre. I de siste årene har vi fokusert på det stadig voksende «grab and go”-markedet, hvor kundene kjøper sin frokost på farten, eller planlegger sin kommende lunsj.”

 
Merrychef Simmons Bakery case study final4.jpg
 

Samtidig som dette markedet vokste raskt, melde samtidig behovet seg for å oppgradere utstyret I bakeriene for å holde tritt med utviklingen og kundenes krav. Utstyret de benyttet slet allerede med å levere både på kvalitet og tid, samtidig som det var utslitt. 

“I utgangspunktet brukte vi to til tre pressgriller til mesteparten av vår varmmat. Men de klarte aldri å levere optimalt, hverken på tid eller kvalitet. Ikke bare var de generelt trege, vi hadde heller ingen kontroll på stekefunksjonaliteten, så sluttproduktet kunden fikk var aldri likt, og varierte ekstremt fra gang til gang.” 

Med stor iver startet bakeriet ett testprosjekt med Merrychef highspeedovner. Etter flere diskusjoner og vurderinger falt valget på å teste ut Merrychef E2s i bakeriet: 

“Når Merrychef anbefalte oss å teste den nye modellen E2s, hoppet vi på muligheten med en gang. Vi falt umiddelbart for ovnen. Ovnen er rask, enkel i bruk og genial både plasseringsmessig og utseendemessig for kundene i bakeriet. Men design og brukervennlighet er en ting, men selvsagt er det kvaliteten på sluttproduktet og tiden det tar er også ekstremt viktig: Hastighet er meget viktig for oss. Når vi benyttet pressgrillene var det galskap. Nå er hele serveringsprosessen mye mer smidig. Vi leverer nå kvalitet, på riktig tid gjennom hele dagen. Alle vinner når kundene får eksellent service, rask behandlingstid og topp kvalitet. Samtidig holder bakeriet samme høye servicegrad igjennom hele dagen. Kvaliteten har også økt betraktelig. Når vi benyttet pressgriller var ikke standarden på våre produkter det vi ønsket å presentere. For eksempel våre tekaker og toasts er veldig populære, men når vi varmet de tidligere ble de ofte stekt for mye eller for lite, og I tillegg datt de ofte fra hverandre. Nå når vi bruker Merrychef, skjer ikke dette lenger.”

 
Merrychef Simmons Bakery case study final3.jpg
 

«På grunn av enkelheten I betjeningsvinduet, kan alle I bakeriet betjene ovnen med samme sluttresultat: Mye på grunn av de preprogrammerte knappene med bilder. Bare sett inn produktet og trykk på bildet av ønsket rett. Hvert produkt har sin egen knapp og hvis det er flere versjoner av samme type produkt legges de inn i egne kategorier.”

Siden prosjektet startet opp har Sam sett store endringer, ventetid er redusert, kvaliteten har økt og både kundene og de ansattes er mye mer fornøyde:

“På grunn av fleksibiliteten til Merrychef-ovnene kan vi nå servere et bredt utvalg av produkter. Vi steker fersk pizza, Paninis, toasts, vi varmer opp “sausage rolls”, vi steker croissanter og til og med bacon på kort tid! Ovnen har gjort hele stekeprosessen mye mer samkjørt og risken for forskjellige sluttresultat er fjernet helt. For å si det enkelt, ovnen har gjort at vi nå jobber mer effektivt, tilbyr høyere kvalitet og vi hever servicenivået mange hakk.”

 
Merrychef Simmons Bakery case study final1.jpg
 

Ovnen I seg selv har svart til forventningene 100%, men enda viktigere, Merrychef og Merrychef-forhandleres service og supportsystem har imponert Sam:

“Ettermarked er fantastisk bade service, support, testing og relasjoner generelt er utrolig viktig for bade meg personlig og selvsagt for Simmons Bakers – det er fantastisk.”

 
Merrychef Simmons Bakery case study final2.jpg
 

Primulator er forhandler av Merrychef i Norge, vi har over 3000 ovner ute i markedet og er den desidert største og medst kompetente leverandør av matkonsepter og utstyr til proffmarkedet. Våre kokker har fagbrev og bistår alle kunder i menyutvikling, testing, innsalg og support.

Velger du highspeedovner fra Primulator velger du kvalitet, sikkerhet, optimalisering og mersalg.

Ta kontakt med oss på salg@primulator.no, eller telefon +47 23 03 17 60