PRIMULATOR SOFTISKAMPANJE 2019

 

GOD SOMMER! - SOFTISMASKINER 2019, BEGYNN PLANLEGGING ALLEREDE NÅ.

Kvalitet er tidkrevende og vi på Primulator starter derfor alltid planleggingen av softissesongen nå på vinteren, da vi vet av erfaring at mange kunder forventer maskiner levert rundt påske når solen plutselig titter frem. I og med at maskinene har produksjonstid på 6 uker pluss transport så er det være lurt å bestille allerede nå.

softiskampanje 2019.jpg

RIKTIG MASKIN - ET VIKTIG VALG.

Det finnes noen få leverandører av softismaskiner i Norge. De aller fleste er kombileverandører, dvs at de leverer både softismiks og maskiner. Primulator leverer kun maskin, og er derfor helt uavhengig. Dette er viktig for deg som kunde fordi du alltid vet hva du betaler for. Maskinen koster så så mye og softismiksen så så mye. Det vil nok alltid være best butikk for deg å velge uavhengige leverandører, men dette kan du jo lett finne ut av selv ved å regne litt, eller kontakt oss for hjelp. Vi har enkle kalkyler så du får raskt se hva som lønner seg for deg. Husk at 20 - 30 (eller mer) kroner ekstra pr liter miks for at du skal "få maskin gratis" for blir veldig mange tusenlapper ekstra hvert år, og kan fort bli kostbart.

CARPIGIANI SOFTISMASKINER

Carpigiani softismaskiner fra Primulator er Norges markedsleder og har vært det i over 40 år! Kvaliteten er fantastisk og vi tør påstå at det er ingen verken over eller ved siden. Å investere i en softismaskin er relativt kostbart og det er derfor veldig viktig at du vet at maskinene våre har laaaang holbarhet. Mange maskiner som er i drift i Norge i dag er over 15 / 20 år! Da snakker vi en meget god "ROI"(return of investment). Vi sier ofte at en maskin fra oss koster deg ca 2 solgte softis hver dag     (60 kroner) på et 5-års perspektiv. Det skal godt gjøres å ikke selge det ;-).

Narvesen Bossekop er kanskje Norges råeste på softis! Maskiner er fra Carpigiani fra Primulator. Bildet er fra Altaposten.

Narvesen Bossekop er kanskje Norges råeste på softis! Maskiner er fra Carpigiani fra Primulator. Bildet er fra Altaposten.

OPPSUMMERING

  1. Vær tidlig ute med bestilling / planlegging. Ta kontakt med oss i dag for et godt tilbud, eller hjelp med det du måtte lure på. Du treffer oss på salg@primulator.no

  2. Du kan benytte softismiks fra den leverandøren du ønsker. Vi er helt uavhengige.

  3. Matsikkerhet er viktig, alle våre maskiner er selvpasteuriserende, og trenger kun vask hver fjerde uke(de fleste vasker hver fjortende dag). Du bær alltid velge en selvpasteuriserende maskin. ALLTID!

  4. Primulator er firmaet med over 40 års hands on erfaring med softis. Benytt deg av kompetansen du også.

  5. Vi har landsdekkende service og delelager i hele landet.

  6. Alle maskinene er koblet opp i vår egen "Primulator sky-løsning", vi kan derfor overvåke, feilsøke og justere maskinen din online.

last ned.png

VI ØNSKER DERE EN GOD SOFTISSESONG OG

VI PRATES PÅ SALG@PRIMULATOR.NO

 
Primulator ASComment