Helt siden 1946 har Carpigiani vært kjent som verdens beste ismaskiner. Gjennomgående høy kvalitet, det siste av teknologiske løsninger og fokus på å alltid levere det beste resultat for kunden.

Vi er stolte over å kunne være med på dette og har i alle år plassert ut Carpigianimaskiner i Norge, fra Nord til Sør. Carpigiani respresenterer det ypperste innefor Gelato, Softis og produksjonsmaskiner til Bakerier og restauranter. Ikke billigst, men helt klart best!


Gelato / Iskremmaskiner:

Vi har ett stort utvalg i maskiner til profesjonell bruk. Maskinene skiller seg stort sett fra hverandre på kapasitet(antall kg produsert pr time). Det er også noe forskjeller på display og ekstrafunksjoner, men prinsippet er at alle maskinene lager toppkvalitets Gelato.

Vi har også kombimaskiner som både pasteuriserer og fryser i samme maskin. Maskiner for ispinneproduksjon vil du også finne her.


Produksjonsmaskiner:

Pasteuriseringsmaskiner, lagringsmaskiner og mixere er viktig for å lage den perfekte is. Også her er det mye å velge i, men husk at det viktigste er å planlegge kjøp ut ifra forventet behov for kapasitet.


Bakerimaskiner:

Pastochef, kanskje den viktigste maskinen på ethvert bakeri og kjøkken. Disse maskinene kjøler og koker på eksakte satte parameter. Du kan temperere sjokolade, lage kremer, lag perfekt Crème Brulé og tapp direkte i skåler. Kan også brukes til pasteurisering for isproduksjon.


Softis / Yogurtmaskiner:

Softismaskiner fra Carpigiani, Norges desiderte markedsleder. Hovedleverandør til Diplom-is i mange år. Her finner alle maskiner til sitt bruk, fra den lille Soft & go, til den massive nyheten EVD.

Våre maskiner holder år etter år og er en sikker investering. Mange maskiner i markedet har passert 20 år! Sjekk ut årets kampanje her for ett kjempetilbud!


Milkshakemaskiner:

Milkshake er populært. Her finner du våre maskiner for milkshake og kombimaskiner for milkshake og softis. Kjent fra bla McDonalds og Burger king.


Kremblåsere

Krem i store mengder får du med kremblåserne fra Carpigiani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gelato/iskremmaskin

 

 

produksjonsmaskin

 

 

 

bakerimaskin

 

 

 

softismaskin

 

 

milkshakemaskin
kremblåsere