CARPIGIANI

 

Carpigiani ble grunnlagt i Italia i 1946 og etablerte seg raskt som markedsledende innen produksjonen av maskiner for gourmet gelato, bedre kjent som italiensk iskrem. Etter hvert som italiensk iskremkultur spredte seg over hele kloden på 60- og 70-tallet, begynte Carpigiani raskt å ekspandere globalt. De åpnet sine første utenlandske avdelinger, og utviklet et salgsnettverk med eksklusive forhandlere, noe som siden har sikret  en utbredt distribusjon og kontinuerlig god service for slutt-brukerne.  

Fokus på kontinuerlig innovasjon er med på å styrke posisjonen til Carpigiani som en teknologileder på det globale markedet. En stor prosentandel av omsetningen blir kontinuerlig investert i forskning, design og til å velge komponenter av høy kvalitet. Det å velge utstyr fra Carpigiani er en garanti for at det blir produsert gelato av ypperste kvalitet. Produktene er lette å bruke, robuste og lette å rengjøre.

Dette gir store fordeler i form av lave driftskostnader med høy margin.

 

 
SOFTISMASKINER  Carpigiani softismaskiner er verdens beste mener vi og mange med oss. I snart 50 år har Carpigiani og Primulator vært markedsleder i Norge. En softismaskin fra Carpigiani er en god investering da maskinene har meget lang levetid. Det er mange maskiner i drift ute i dag som er over 20 år gamle! Maskinene kommer som bordmodeller, gulvmodeller, selvpasteuriserende, flere smaker, kombimaskin med milkshake osv.

SOFTISMASKINER
Carpigiani softismaskiner er verdens beste mener vi og mange med oss. I snart 50 år har Carpigiani og Primulator vært markedsleder i Norge. En softismaskin fra Carpigiani er en god investering da maskinene har meget lang levetid. Det er mange maskiner i drift ute i dag som er over 20 år gamle! Maskinene kommer som bordmodeller, gulvmodeller, selvpasteuriserende, flere smaker, kombimaskin med milkshake osv.

PASTEURISERINGSMASKINER  Skal du produsere is eller gelato så trenger du en pasteuriseringsmaskin. Disse er preprogrammert med forskjellige sykluser, i tillegg til at du kan legge inn dine egne. Væsken/ismiksen varmes opp til ønsket temperatur (høy eller lav-pasteurisering). Når pasteuriseringsprosessen er ferdig kjøles væsken ned til 4 grader, og holdes på det inntill du foretar deg neste steg (uttapping i bakker eller utpumping direkte i ismaskin). Det finnes flere typer pasteuriseringsmaskiner basert på ditt behov.

PASTEURISERINGSMASKINER
Skal du produsere is eller gelato så trenger du en pasteuriseringsmaskin. Disse er preprogrammert med forskjellige sykluser, i tillegg til at du kan legge inn dine egne. Væsken/ismiksen varmes opp til ønsket temperatur (høy eller lav-pasteurisering). Når pasteuriseringsprosessen er ferdig kjøles væsken ned til 4 grader, og holdes på det inntill du foretar deg neste steg (uttapping i bakker eller utpumping direkte i ismaskin). Det finnes flere typer pasteuriseringsmaskiner basert på ditt behov.

GELATO-/ISKREMMASKINER  Når du har laget ismiksen din så er du klar til å lage is. Det finnes mange forskjellige maskiner å velge imellom, men i all hovedsak skilles disse på kapasitet. Vi har maskiner som dekker hele spekteret.  Fra de små enkle til de store og avanserte. Felles for de alle er at de er forprogrammert til de fleste typer is/sorbet, de er enkle i bruk og enkle å vaske.

GELATO-/ISKREMMASKINER
Når du har laget ismiksen din så er du klar til å lage is. Det finnes mange forskjellige maskiner å velge imellom, men i all hovedsak skilles disse på kapasitet. Vi har maskiner som dekker hele spekteret.
Fra de små enkle til de store og avanserte. Felles for de alle er at de er forprogrammert til de fleste typer is/sorbet, de er enkle i bruk og enkle å vaske.

 

 
PRODUKSJONSMASKINER/UTSTYR  Vi fører alle maskiner som Carpigiani produserer. Kremblåsere, håndmiksere, agingmaskiner, pinneismaskiner (MR. Art og Fantastick!), bakerimaskiner (pastochef), cateringmaskiner m.m.

PRODUKSJONSMASKINER/UTSTYR
Vi fører alle maskiner som Carpigiani produserer. Kremblåsere, håndmiksere, agingmaskiner, pinneismaskiner (MR. Art og Fantastick!), bakerimaskiner
(pastochef), cateringmaskiner m.m.

SJOKKFRYSERE  Etter at isen din er klar bør den innom en sjokkfryser (blast chiller). Her fryses det ytre laget på isen ned til 35 minusgrader og gjør at produktet ditt holder kvaliteten lenger. En sjokkfryser har også mange andre bruksområder, for eksempel er den perfekt til rask nedkjøling av varmmat, noe det blir mer og mer fokus på i profesjonelle kjøkken. Også her finnes det modeller i alle størrelser, fra enkle to-hyllers  til 48-hyllers gastronorm.

SJOKKFRYSERE
Etter at isen din er klar bør den innom en sjokkfryser (blast chiller). Her fryses det ytre laget på isen ned til 35 minusgrader og gjør at produktet ditt holder kvaliteten lenger. En sjokkfryser har også mange andre bruksområder, for eksempel er den perfekt til rask nedkjøling av varmmat, noe det blir mer og mer fokus på i profesjonelle kjøkken. Også her finnes det modeller i alle størrelser, fra enkle to-hyllers
til 48-hyllers gastronorm.