kurs

FOR NYBEGYNNERE OG VIDEREKOMNE

 
IMG_0072.JPG
 
 

Barista/Espresso:


Vi tilbyr alltid gratis kurs til de som kjøper espresso-maskin av oss. Vi har sertifiserte SCAE-baristaer med mange års erfaring i kaffebransjen. Kurset består av både teoretisk og praktisk trening på hvordan man lager den perfekte espresso, samt steaming av melk.

Maks antall deltakere er 12 personer på 2 kursholdere.
Ellers tilbyr vi også følgende kurs:

•    Videregående espressokurs
•    Latte art kurs
•    Videregående kaffe- og espressokurs med inngående teori om kaffe, foredling, brenning etc. og praksis på ulike bryggemetoder, samt cupping.
•    «Gjør det selv» kurs, hvor man lærer enkelt vedlikehold med bytte av deler på espressomaskinen, bytte av vannfilter, kniver på kvern etc.

Gelato/Isproduksjon:


Vi samarbeider med Carpigiani gelato university, den mest anerkjente kursinstitusjon for gelato og iskrem i verden.
Det finnes mange forskjellige kurs, men i all hovedsak er det 3 steg:

•    Nybegynner
•    Viderekomne
•    Proff

Kursene tar for seg alt fra pasteurisering, sammensetning av oppskrifter, justering av konsistenser og smakstil-setninger samt design og planlegging av laboratorium og utsalgssteder.
Kursene kan gjennomføres i Oslo eller Bologna Italia.
Ta kontakt med oss på salg@primulator.no
for mer informasjon om ledige datoer.

Ta kontakt med oss for mer informasjon salg@primulator.no

 

 
PRIMULATOR TILBYR FLERE TYPER KURS I VÅRE FLOTTE KURSLOKALER. BARISTA/ESPRESSO/KAFFEKURS OG GELATO/ISPRODUKSJONSKURS. VI KURSER BÅDE NYBEGYNNERE OG VIDEREKOMNE.
IMG_0059.JPG
IMG_0066.JPG
IMG_0061.JPG