Siden 2006 har Primulator satt ut over 2.500 ovner i det Norske markedet. Kiosker, restauranter, resepsjoner, bakerier osv har alle gjort Primulators Merrychef-ovn til en av sine viktigste maskiner for rask servering av mat. Kombinasjonsteknologien gjør at produkter som pizza, panini, calzone, foccaccia, baguetter, croissanter osv kan produseres fra kjølt(i displayskap) til crispy og nystekt på under 2 minutter. Vi har dedikerte kokker som tester all mat og lager programmer for deres spesifikke produkter.

 

  • Alle produkter som er tilgjengelig legges inn i en bildestyrt meny.

  • Skal du servere en panini, legg inn paninien i ovnen og trykk på bildet av panini.

  • Sluttresultatet blir alltid det samme for kunden(noe som er meget viktig).

  • Alle kan bruke ovnen, altså ingen krav til matkompetanse.

  • Utstyrt med katalysator, slik at avtrekk ikke kreves.

  • Menyoppdatering via USB(alle butikker kan oppdateres samtidig ved lansering av nye matprodukter).

  • Lavt frislipp av varme, alle overflater er «cool to touch».


Eikon e2

 

Ovn med høy kapasitet.
"on-the-go" ovn som kombinerer to varme teknologier, konveksjonsvarme og mikrobølgeovn. Den oppnår kokke tider som er 10 ganger raskere enn vanlige ovner. Ideell for kaffebarer, bensinstasjoner, storkiosker, bakerier, kiosker eller restaurant.


merrychef_eikon_e2

 

 

 

 

 

EIKON E2 MERRYCHEF

Eikon e3

Ovn med høy kapasitet.
"on-the-go" ovn som kombinerer to varme teknologier, konveksjonsvarme og mikrobølgeovn. Den oppnår kokke tider som er 6 ganger raskere enn vanlige ovner. Ideell for kaffebarer, bensinstasjoner, storkiosker, bakerier, kiosker eller restaurant. 

 

Eikon e4

Den ultimate menyen er fleksibel og hurtig. Ovnen kombinerer tre varme teknologier - konveksjonsvarme, impingement luft og mikrobølgeovn energi. Den er 15 ganger raskere enn konvensjonelle ovner. Ideell for rask og begrenset service på restauranter, nærbutikker, supermarkeder, hoteller og universiteter.