NYHETER


PRIMULATOR HAR LEVERT KAFFEMASKINER MED IOT-LØSNING SOM STANDARD SIDEN 2014

 ALLE WMF kaffemaskiner som Primulator har levert fra 2014 har hatt IOT-løsning som standard. Ca 1500 maskiner er allerede koblet opp i skyen. Dette gjør Primulator til den desidert største og ledende leverandør av kaffemaskiner med IOT-løsning i Norge. Les mer på vår blogg!

Digital_solutions_Header_3.png


hOUNÖ

Primulator utvider sortimentet med et nytt produkt: Kombidampere

Den danske produsenten Hounö har valgt Primulator som sin forhandler av kombidampere i Norge.

Hounö er et high-end produkt med meget høy kvalitet, dansk design og innovative løsninger – Valgt av flere Micheling restauranter både i Skandinavia og resten av verden.

Med ovner i alle størrelser fra den minste CombiSlim til de største Visual Cooking ovnene, har Hounö det bredeste utvalget av kombidampere i markedet.

Let’s bring people to the table!

 

 

LET’S BRING PEOPLE TO THE TABLE!VIF- SPONSOR

Vi i PRIMULATOR gleder oss stort over å være ny sponsor til hele Norges iskrigere... Tre spennende år står foran oss og VIF-hockey. Siste sesong på Jordal, riving og bygging av Norges flotteste ishall, pakket med de beste kaffemaskiner og highspeedovner.
"Best performer 2017"!


Primulator mottok i dag prisen for beste forhandler av Merrychef highspeedovner i verden! Vi er stolte av en slik pris, og samtidig gir det oss masse motivasjon til å fortsette å levere det desidert beste "highspeed-konseptet" i Norge og verden. Over 3000 av dere har siden 2005 byttet ut pressgrillen med highspeedovner. Det gratulerer vi med, og takker for. For mer info om hvordan våre highspeed-ovner kan hjelpe deg og din bedrift til enda bedre kvalitet og økonomi ta kontakt med oss på salg@primulator.no. og se også mer her:http://www.primulator.no/merrychef-1

#merrychef #primulator #recognizingexelence #worldtrends#highspeedcooking


40 ÅR

Carpigiani softismaskiner fra Primulator er Norges markedsleder og har vært det i over 40 år! Kvaliteten er fantastisk og vi tør påstå at det er ingen verken over eller ved siden. Å investere i en softismaskin er relativt kostbart og det er derfor veldig viktig at du vet at maskinene våre har laaaang holbarhet. Mange maskiner som er i drift i Norge i dag er over 15 / 20 år! Da snakker vi en meget god "ROI"(return of investment).

Vi takker Carpigiani for et godt samarbeid så langt!

#carpigiani #softis #primulatoras

carpigiani_softis_40 år


Nye eikon e2s fra Merrychef

Vi er utrolig stolte av å kunne presentere den helt nye Merrychef Eikon e2s som lanseres i begynnelsen av 2016. Dobbelt så rask som eikon E3!!! Den minste highspeedovnen, med den største kapasiteten! Eikon® e2s er førstevalget for alle som vil lage fresh, crispy, nystekt mat «on the og», selv om man har liten plass.

Se laneringsvideo til eikon e2s

Se laneringsvideo til eikon e2s