NYHETER

 


Primulator Polen feirer nytt bygg og 25 år!  

Vi i Primulator Norge gratulerer og ønsker dere lykke til! Ta en kikk på den flotte åpningen og Polens 25 års jubileum.  Video


VIF- SPONSOR

Vi i PRIMULATOR gleder oss stort over å være ny sponsor til hele Norges iskrigere... Tre spennende år står foran oss og VIF-hockey. Siste sesong på Jordal, riving og bygging av Norges flotteste ishall, pakket med de beste kaffemaskiner og highspeedovner.


MINIMESSE 2016

Saken er fra Horecanytt http://horecanytt.no/primulator-arrangerer-minimesse 

Primulator AS arrangerer også i år sin spesielle inspirasjonsmesse for innkjøpere, kategorisjefer, konseptansvarlige og egne drivere.

 

– Vi gjentar suksessen fra i fjor. Konseptet er enkelt, vi inviterer alle store matleverandører til å stå hos oss på stand. Helt gratis, opplyser salgssjef Lasse Olsen hos Primulator AS. Årets minimesse arrangeres onsdag 13. april.

 

Tilbakemeldingene fra sist messe var meget positive, både fra leverandører og besøkende innkjøpere. Her fikk man se hele spekteret av mat, fra alle leverandører på ett brett.

Her får matleverandørene en unik mulighet til å treffe beslutningstagere fra alle de store kjedene innenfor hotell, restaurant, KBS m.m. Kanskje en av kjedene finner akkurat sin neste storselger hos Primulator denne dagen? sier Olsen

Det er intimt, inspirerende og ikke minst nyttig for begge parter. I tillegg til mat som produseres i Merrychef highspeedovner vil det også presenteres nyheter innenfor softis, gelato, espressomaskiner og helautomatiske kaffemaskiner.

Det hele skjer hos Primulator i Johan Scharffenbergsvei 95 i Oslo. Messen pågår fra 11 til 15.

Gi oss gjerne beskjed på forhånd om dere kommer på salg@primulator.no

Velkommen skal dere være!


"This is a story of EVERGOOD, a story that always ends well" sier Morgan Freeman til oss i den siste reklamefilmen for Evergood kaffe.

Evergood er et varemerke som alle generasjoner kjenner til, kvalitet, glede, mystikk og gode øyeblikk er assosiasjoner vi får når vi hører Evergood. Primulator er stolte av å ha vært samrbeidspartner til Evergood(Joh Johansson) i MANGE år.

Primulator og Joh-Johannson kaffe(produsent av Evergood, Ali, Roberta espresso m.m) har i forbindelse med relanseringen av Evergood nå i høst fått laget en helt egen "WMF 1500S Evergood-edition". Hva synes du?

‪#‎primulator‬ ‪#‎evergood‬ ‪#‎wmf‬ ‪#‎kaffe‬ ‪#‎coffee‬ ‪#‎morganfreeman‬


Dette vil bli den største og viktigste "messen" for kaffeinteresserte i Skandinavia i 2015.
Det blir en stor leverandørmesse, som nå er utsolgt!, og Primulator Group er selvsagt på plass med flott stand.

Her vil alle modeller fra Faema være i drift, i tillegg til Jubileumsversjonen av klassikeren Faema E61. Flaggskipet La Cimbali M100 vil også være på plass.
I tillegg kan dere oppleve følgende konkurranser:
* World cup tasters
* World coffee roasting
* World brewers cup
* World latte art
* World coffee in good spirits  

For mer informasjon om arrangementet: www.worldofcoffee-nordic.com

Vi ønsker mange glade Nordmenn på standen vår og setter derfor opp en gratisbuss som går fra Oslo til Gøteborg og tilbake igjen til Oslo på kvelden. Les mer her!

 


Merrychef

highspeed ovn!

Les reportasjen om vårt highspeed konsept i nye Fastfood her!40 ÅR

Carpigiani softismaskiner fra Primulator er Norges markedsleder og har vært det i over 40 år! Kvaliteten er fantastisk og vi tør påstå at det er ingen verken over eller ved siden. Å investere i en softismaskin er relativt kostbart og det er derfor veldig viktig at du vet at maskinene våre har laaaang holbarhet. Mange maskiner som er i drift i Norge i dag er over 15 / 20 år! Da snakker vi en meget god "ROI"(return of investment).

Vi takker Carpigiani for et godt samarbeid så langt!

#carpigiani #softis #primulatoras

carpigiani_softis_40 år

Sjekk ut hva du kan lage med den nye Eikon e2 fra Merrychef! Den ideelle måten å lage mat på. Du kan toaste, grille og bake et bredt utvalg av ferske eller frosne matvarer, slik som smørbrød, kaker, pizza, fisk, grønnsaker og kjøtt.Det er den minste men raskeste av eikon-ovnene som passer perfekt for deg med liten plass!

Tusen takk til alle leverandører og besøkende til vår minimesse. For dere andre har vi satt sammen en liten snutt så dere kan begynne å glede dere til neste gang.


merrychef_ovn_pris

Primulatorgruppen har i kveld mottatt prisen som største distributør av Merrychef-ovner/highspeedkonsepter i VERDEN på "The festival of speed Cooking" som arrangeres i England i disse dager. Dette er stort for oss som gruppe og også et bevis for alle våre partnere og kunder om at det finnes ikke noe bedre konsept/maskiner i markedet. Kvalitet slår alt, alltid!

Les mer om vårt highspeed-konsept på www.primulator.no

‪#‎primulator‬ ‪#‎merrychef‬ ‪#‎fosc‬ ‪#‎worldleader‬ ‪#‎manitovoc‬ ‪#‎highspeed‬


Nye eikon e2s fra Merrychef

Vi er utrolig stolte av å kunne presentere den helt nye Merrychef Eikon e2s som lanseres i begynnelsen av 2016. Dobbelt så rask som eikon E3!!! Den minste highspeedovnen, med den største kapasitetenEikon® e2s er førstevalget for alle som vil lage fresh, crispy, nystekt mat «on the og», selv om man har liten plass.

Se laneringsvideo til eikon e2s

Se laneringsvideo til eikon e2s


Gratulerer Primulator!!!

Vi var så heldige (dyktige) å bli utnevnt til årets leverandør på Reitan Convenience (Narvesen, 7-Eleven og Shell 7-Eleven) sin leverandørsamling 2014. Fokus på topp service, de beste maskinene, kompromissløst fokus på kvalitet og det å ha de beste folkene som jobber hos oss ga full uttelling! Gratulerer alle sammen!


WMF 1200F

Spesialist for nykvernet kaffe

Filtrert Kaffe smaker best når den er laget ved hjelp av nymalte bønner - akkurat slik at WMF1200F gjør det! En perfekt kopp eller større mengder filtrert kaffe kan tilberedes ved høy hastighet: 0,5 liter nymalt og filtrert kaffe kan være brygget på bare 65 sekunder.  


Fra verdens ledende produsent av kaffemaskiner , italiensk Faema , er nå den nye espressomaskin Teorema her . Maskinen kombinerer et stilig design i stål og aluminium med enkel håndtering , smarte funksjoner og perfekt brygget espresso for alle typer kaffedrikker .

Faema Teorema er utstyrt med et patenterte system som gjør det mulig å regulere temperaturen av de enheter som er uavhengige av hverandre. En ny funksjon er at systemet Autosteam, hvor brukeren kan skumme melk på fire forskjellige måter samtidig . Maskinen har Milk4 , en elegant svart skjerm med blå LED- belysning og spotlights for å lyse opp arbeidsområdet . Håndtakene på filterholderne er ergonomisk utformet for maksimalt grep .

Via den innebygde Bluetooth , kan maskinen kommunisere med on -demand kaffekvern MD3000 , slik at kaffebønnene er alltid nykvernet . Faema Teorema har også en strømsparende standby- funksjon , og er utstyrt med teknologien SmartBoiler optimalisere bruk av vanndamp og gir maksimal dampfunksjoner på hver brygging.
 


Faema E98 RE

 I midten av mai  introduserer  Primulator en ny  maskin,  Faema E 98. Faema E98 RE er en oppfrisket versjon av den svært populære, profesjonell espressomaskinene SMART og E98. 

 E 98 RE  er tilgjengelig som en 2-gruppe espresso automatisk versjon av forhåndsprogrammerte porsjoner.