chocolateCoolingTunnel200-250-400.jpg

SELMI

Maskiner og utstyr for sjokolade, kaffe, nøtter, bearbeiding av tørket frukt

Renato Selmi startet tilbake i 1965 med hasselnøttpasta-behandlingen, og gikk videre til sjokoladetemperings- og omarmingsmaskiner, hvor han siden spesialiserer seg. Evolusjon skjer i 1987, året Paolo Semi blir med faren sin i bransjen. Fra det øyeblikket har kombinasjonen av teknologi, kunnskap om råstoffet og kontinuerlig jakten på effektivitet og perfeksjon gjort selskapet i stand til å bli den ubestridte lederen på nasjonalt og internasjonalt nivå for produksjon av maskinsjokoladefremstillingsmaskiner, nøtter og tørket frukt.

Spørsmål om maskiner eller utvalg ta kontakt med oss på salg@primulator.no


Hele Norges Pascal fra Pascal Konditori Og Brasserie tester ut sin nye sjokolademaskin fra den Italienske topprodusenten Selmi Chocolate-Machinery levert av oss i Primulator AS.

Se film her:

https://www.facebook.com/primulatoras/videos/352882212256199/